A masszázsprogram

A masszázsprogramot mindenkinél teljes mértékben személyre szabjuk, megbeszéljük, egyeztetjük, kívánság szerint, egyedileg állítjuk össze (időarányok, masszázstípus, sorrend, levezetés, stb).  Semmi nem kötelező (még a svédmasszázs vagy akár a levezetés sem), az adott határokon belül Te döntöd el, mit szeretnél és mennyit!

 

Időtartam

Masszázsprogramjaim (fél), 1, 1,5 vagy 2 órásak, de ha szeretnéd, ennél több időt, akár 2,5 vagy 3 órát is tölthetsz nálam. 

A választott időnek többnyire a 2/3-ában masszírozok és 1/3 időt töltünk az érzékiség birodalmában. Ám ha ez az arány számodra nem szimpatikus, más felosztást is választhatsz  (értelem szerűen több vagy kevesebb masszázzsal, azaz kevesebb vagy több érzéki élménnyel).  Itt jelezném, hogy az 1órás program a fent jelzett beosztással kb. 40-45 perc masszázst jelent, ami (ha valódi svéd masszázst szeretnél) nem lesz elég a teljes testet (benne karok stb.)  alapos átmasszírozására, különösen ha problémás területek is adódnak amikre még több figyelmet, időt, energiát kell fordítanom. Ne érjen senkit csalódás, ha a 40 perc alatt nem fog alapos, mindenre kiterjedő teljes testmasszázst kapni.

A félórás programnál időszűke miatt masszázsra nem jut idő, ez többnyire csak érzéki, erotikus jellegű "tűzoltásra" szolgál (persze meg is fordíthatod; kérhetsz helyette - ad absurdum -  "csak" egy hátmasszázst ha úgy tartja kedved).

 

Masszázsfajták

Amikből választhatsz: teljes testre vagy csak egy részére kiterjedő svéd- (klasszikus) masszázs, frissítő-, relaxáló-, érzéki-, kényeztető masszázs, kézi levezetésként lingam/eszo masszázs, valamint igény esetén láberotika/lábimádat (érintettek részére).  A levezetés egy programon belül többször is megoldható ha igényled, pl. a program elején és végén.

Ami NINCS nálam:   csók,  "francia" (részemre sem, a tanga alatti terület nem érinthető),   aktus,  valamint alkudozásnak helye szintén nincs.

 

Amivel masszírozlak

A masszázshoz jó minőségű, alig illatosított, antiallergén (kizárólag növényi eredetű, kőolajszármazékot/parabént nem tartalmazó) babaolajat használok, ám problémás területeken (pl.  fájó derék, váll, hát stb.) felajánlom a különböző, gyógynövénykivonatokat tartalmazó olajokat, krémeket, gyógyszertárban kapható erősebb hatóanyagú készítményeket, majd eldöntheted, bevethetem-e őket a jobb gyógyhatás érdekében. Ez esetben a genitáliák masszírozása előtt mindenképp kezet mosok, majd újra a babaolajjal folytatom a kényes területek masszírozását, kényeztetését, elkerülendő az irritáció, csípő, esetleg égető érzés a nyálkahártyákon.

A masszázshoz kezeimet, alkaromat, könyökömet is használom - utóbbit megfelelő mértékben, nem kötelező jelleggel.

  • Fontos: ha valódi masszázst kérsz (svéd), ne aggódj, nem fog fájni! Pontosabban: kizárólag a jóleső fájdalomig megyünk el, amihez persze szükségem van a visszajezésedre. Az ezen túlmenő fájdalom - a közhiedelemmel ellentétben - nem jótékony hatású!

 

Amin masszírozlak  -- ÚJ!

A földön, egy kb. 15 cm vastag és kb 1,50 m széles speciális, "kemény" habszivacs matracon foglak masszírozni. Ez elég vastag és sűrű ahhoz hogy nagy súlyú vendégeim számára is kényelmes legyen, valamint kellően széles ahhoz hogy könnyen, minden oldalról megfelelően hozzádférjek.

 

Árak

Az anyagiakról szívesen tájékoztatlak telefonon - köszönöm a megértésedet!

 

undefined