Masszázsfajták, amiből választhatsz

2012.01.01 00:00

Masszázsfajták: Svéd, relaxáló, frissítő, talp, kényeztető, érzéki,csúszka,  lingam, eszo. ( Aktus, NF nincs! Kérem komolyan venni!)

 

A masszázsokhoz babaolajat használok, ez semleges, nem okoz irritációt a nyálkahártyán sem (genitáliák).  Szükség esetén különböző gyógyhatású olajakat, krémeket is használok bizonyos testrészeknél, előre egyeztetve vendégeimmel.

A masszázs során kezemet, könyökömet, alkaromat is használom, de nem okozok kellemetlen, erős fájdalmat, kizárólag a jóleső fájdalom határáig mehetünk el (ehhez folyamatos visszajelzésre van szükség).

 

Levezetés: a kézi levezetést igény esetén elnyújtva, ill. egy programon belül többször is megoldható.

 

Időtartam: A programok 1, 1,5 vagy 2 órásak, de ha szeretnéd, 2,5 vagy akár 3 órát is tölthetsz nálam. A választott időnek többnyire 2/3-ában masszírozok, és 1/3 időben az érzékiségé a főszerep. Ám ez az arány nincs kőbe vésve, lehet rajta változtatni, több vagy kevesebb masszázst kérni.  A sorrenden is lehet változtatni temészetesen.

 

A masszázsprogramot teljes mértékben személyre szabjuk, egyeztetjük, a határokon belül bármilyen módon, egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk ki.